Ráncfeltöltés és arcfiatalítás

Rendelőnk elkötelezett a természetesség mellett, és szépészeti beavatkozásainkat úgy tervezzük, hogy kiemeljék a páciensek természetes szépségét.

Minden kezelésünk precízen kialakított annak érdekében, hogy a páciensek arcszépítése során megőrizzék az egyensúlyt és harmóniát, elkerülve a túlzott vagy mesterkélt hatásokat. A hialuronsav és botox kezelések két különböző megközelítést kínálnak. 

Hialuronsavas ráncfeltöltés, volumenpótlás

A hialuronsav injekciók hidratálják és feszessé teszik a bőrt, finomítják az arc vonalait, csökkentik a ráncokat, hozzájárulva az arcbőr rugalmasságához és ragyogásához. Ezáltal elősegítik a természetes szépség megőrzését. A hialuronsav kezelések hatása általában hónapokig tart, de idővel fokozatosan felszívódnak. 

Ránctalanító kezelès botulinum toxinnal (botox)

A botox kezelés más megközelítést alkalmaz. A botulinum toxin injekciók célja az izmok pihentetése, ezzel csökkentve a mimikai ráncokat. A botox hatása általában rövidebb ideig tart, általában néhány hónap, miután az izommozgások fokozatosan visszatérnek. Mindkét kezelés hatékony, de a hialuronsav és botox különbségei a célokban, alkalmazásban, és hatóidőtartamban rejlenek, így a pácienseknek lehetőségük van választani a számukra legmegfelelőbb megoldást.

Esztétikai konzultáció

Az esztétikai konzultáció során szakembereink segítenek meghatározni a legalkalmasabb kezelést a páciensek egyedi igényei alapján. Ez a személyes konzultáció lehetővé teszi, hogy részletesen megbeszéljük a páciens elvárásait, és együtt válasszuk ki a legjobb megoldást a természetes szépség megőrzése érdekében.

Ha szeretné részletesebben megbeszélni, hogyan érheti el a kívánt eredményeket szépészeti kezeléseinkkel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakértő csapatunk örömmel áll rendelkezésére egy személyes konzultációra. Ismerje meg, hogyan érezheti magát még magabiztosabban és természetesen szebbnek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!