PRÉMIUM FOGÁSZATI KEZELÉS

SZAKÉRTELEM. MINŐSÉG. TELJES ODAFIGYELÉS.

Bemutatkozunk

A fogászatban minden ember egyedi abban a tekintetben, hogy mire vágyik és mit lehet vagy kell megtennünk érte.

Fogorvosi látogatás során fő prioritásként a páciensek aggályaival foglalkozzunk. Célunk, hogy megértsük pácienseink félelmeit, meghallgassuk az aggályokat és problémákra a legkorszerűbb tudományos és holisztikus lehetőségeket ajánljuk fel.

Nálunk megoldást talál periodontális problémákra (pl. ínyvérzés), esztétikai rendellenességekre (esztétikus tömések, fogpótlások illetve fogszabályozás segítségével).

Ízületi panaszokra a legkorszerűbb eljárások alapján helyreállítjuk a funkciót, esztétikát.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Filozófiánk a „slow dentistry”

A “slow” filozófia részeként, a “Slow Dentistry”, vagyis “lassú fogászat” mozgalom arra ösztönzi a fogorvosokat, hogy változtassanak gyakorlatukon, több időt szánjanak a páciensekre.

A Visage Dental prémium fogászati kezelés lényege a “slow dentistry”, azaz a szakértelem, a minőség és a teljes odafigyelés.

Miért válassza a Visage Dentalt?

MINŐSÉG

Pácienseinket korszerű és kényelmes rendelőben, modern felszereltséggel várjuk. Csapatunk kiemelt szakértelmének köszönhetően a legújabb technológiákat tudjuk biztosítani.

BIZTONSÁG

A beavatkozásokra és az elkészült munkákra egyedülálló garanciát vállalunk. A gyógyulási folyamatokat ellenőrizzük, a kezelések fázisairól dokumentáció készül. Nem engedjük el pácienseink kezét, míg 100%-osan nem elégedettek munkánk eredményével.

EMPÁTIA

Mi megértjük pácienseink félelmeit. Barátságos, megértő szakemberek várják nálunk a pácienseket. A“slow dentistry” elvét követve, nem sajnáljuk az időt és a figyelmet a félelem nélküli kapcsolat kialakításához.

Pácienseinktől

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!