MOSOLYTERVEZÉS

A mosolytervezés egy olyan fogászati folyamat, amely magában foglalja a páciens arcvonásainak és fogainak részletes elemzését a legoptimálisabb esztétikai eredmény elérése érdekében.

A folyamat általában a következő lépéseket foglalja magában

Konzultáció és igények felmérése

A fogorvos a pácienssel alaposan átbeszéli az igényeket, elvárásokat és az esztétikai célokat. Részletes orvosi és fogászati anamnézist készít.

Digitális diagnosztika és lenyomatok

Digitális röntgenfelvételek és 3D-s szkennek segítségével részletesen elemezhető a fogazat és az állkapocs állapota. Digitális és analóg lenyomatok készítése a fogakról és állkapcsokról.

Arcvizsgálat és arányok elemzése

Az arc, az ajkak, és az állkapocs vonalainak részletes elemzése a harmónikus mosoly elérése érdekében. Az arcvonások, arányok és szimmetria megértése.

Fogszín és forma kiválasztása

Az egyéni igényeknek és arcformának megfelelő fogszín és forma kiválasztása. Az esztétikai célkitűzések megbeszélése, például a természetes fogazat hatásának elérése.

Fogpótlások és esztétikai beavatkozások tervezése

Foghiányok esetén fogpótlások, koronák vagy hídtervek készítése. Fogfehérítés vagy egyéb esztétikai eljárások tervezése az elvárt eredmény elérése érdekében.

Kommunikáció a pácienssel és tervezés finomítása

A fogorvos folyamatosan kommunikál a pácienssel, és bevonja az eljárások tervezésébe. Az esetleges változtatások és finomítások lehetősége a páciens visszajelzése alapján.

A mosolytervezés folyamata tehát széleskörű, figyelembe véve az egyéni igényeket és az esztétikai ideálokat, hogy a páciens számára optimális és természetes mosolyt érjenek el.

A prémium kiszolgálás és a fogtechnikai együttműködés összekapcsolásával a mosolytervezés folyamata még teljesebbé válik.

Egyedi fogtechnikai partnerség

Prémium fogtechnikai szakemberekkel való szoros együttműködés biztosítása a legmagasabb minőségű fogpótlások tervezése és elkészítése érdekében. Egyedi fogtechnikai tervezés, amely szem előtt tartja a páciens egyedi igényeit és az esztétikai célokat. 

Fogtechnikai konzultáció a pácienssel

A fogtechnikus részvételével történő konzultáció, ahol a páciens közvetlenül megbeszélheti az elvárásait és kívánságait.

Fogtechnikai személyes tanácsadás

Személyes fogtechnikai tanácsadás lehetőségének biztosítása a páciensek számára, ahol a fogtechnikus részletesen magyarázza el a tervezési folyamat részleteit és az alkalmazott technológiákat. 

A fogtechnikai együttműködés prémium szinten biztosítja, hogy a fogpótlások és eszközök a legmagasabb minőségben készüljenek, miközben a páciensek teljes körű és egyedi kiszolgálásban részesülnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!