CSAPATUNK

Dr. Kovács Krisztina

Vezető fogorvos, Implantológus

Dr. Pál Eszter

Általános fogorvos és fogszabályozó szakorvos

Keményfi Orsolya

Dentálhigiénikus, Vezető asszisztens

Sólyom Diána

Dentálhigiénikus

Szalai Fruzsina

fogászati szakasszisztens

Major Nikolett

irodavezető, páciens koordinátor

Kardos-Varga Nikolett

páciens koordinátor

Sajóvölgyi Beáta

fogászati asszisztens

Váradi András

ügyvezető, fogtechnikus mester

Pap-Mihai Margit

ügyvezető asszisztens, dentálhigiénikus

Dr. Kovács Krisztina

Vezető fogorvos, Implantológus

Dr. Kovács Krisztina vagyok, fogorvos, implantológus. 2005-ben diplomáztam, 2013-ban szakorvosi vizsgát tettem. Fogtechnikusként is végeztem, ami óriási előny számomra a szakterületem gyakorlása során, ami az esztétikai és funkcionális teljes szájrehabilitáció. Pályám során a legnagyobbaktól tanultam meg a lágy és keményszövet rehabilitáció rejtelmeit.

Melyekre a legbüszkébb vagyok:

  • Master in advanced soft and hard tissue rehabilitation – Prof. Istvan Urban
  • Cutting edge techniques in Bone Augmentation using a customized allogenic block- Oliver Blum
  • Treatment of multiple gingival recession with combined tissue graft Prof Giovanni Zucchelli
  • Soft tissue management in periodontal regeneration Prof Giovanni Zucchelli

Csapatommal kiemelt célunk, hogy megértsük pácienseink félelmeit és problémáikra a legkorszerűbb tudományos és holisztikus lehetőségeket ajánljuk fel. A magasan képzett kollégáimmal együtt azt valljuk, hogy a fogászatban minden ember egyedi abban a tekintetben, hogy mire vágyik és mit lehet vagy kell megtennünk érte.

Dr. Pál Eszter

Általános fogorvos és fogszabályozó szakorvos

Dr. Pál Eszter vagyok, általános fogorvos és fogszabályozó szakorvos. 6 éve szereztem a diplomámat a Semmelweis Egyetemen.

Az orvosi hivatás gyermekkorom óta példa volt előttem. Amikor a fogászat szakirányt választottam, az vezérelt, hogy az egészség javításán felül esztétikai helyreállítást is biztosítsak pácienseimnek.

Kiemelt szakterületem a fogszabályozás, ami lehetőséget teremt arra, hogy olyan komplex kezeléseket is eredményesen kivitelezzek, melyek kizárólag csak fogpótlással nem oldhatók meg.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a kezelés során a barátságos légkör és a fájdalommentesség biztosítva legyen, különös tekintettel a gyerekek esetében.

A Sorridente rendelőjében közös a célunk: prémium fogászati kezelést nyújtunk, melynek lényege a szakértelem, a minőség és a teljes odafigyelés együttese.

Keményfi Orsolya

Dentálhigiénikus, Vezető asszisztens

Keményfi Orsolya vagyok, dentálhigiénikus. 1993-ban végeztem a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Szakközépiskolában, mint általános ápoló és asszisztens. 1998-ban szereztem fogászati asszisztens végzettséget a Szentágothai János Eü Szakközép-, és Szakiskolában. 2002- ben lettem klinikai fogászati higiénikus.

1994 óta dolgozom a fogászati szakmában.

Először, csak mint asszisztens, majd később dentálhigiénikusként is. Számtalan továbbképzésen vettem részt, és folyamatosan képzem magam mind szakmai tudásom elmélyítése (pl Gracey kürettázs alkalmazása professzionális módon), mind a kiegészítő tevékenységek terén (modern fertőtlenítèsi eljárások alkalmazása).

2018 ban elvégeztem az iTop képzést.

Jelenleg vezető asszisztensként, és operatív igazgatóként vagyok jelen a cég életében, ami sok adminisztrációs feladattal jár, de heti két napot továbbra is a saját pácienseimmel töltök a szék mellett, és rendszeresen segédkezem a rendelőben zajló műtéteknél.

Sólyom Diána

dentálhigiénikus

Sólyom Diána vagyok, 2021 óta dolgozom dentálhigiénikusként a Visage Dentalnál.

A szakmámban való fejlődés mindig fontos volt számomra, ezért elvégeztem 2018-ban a klinikai fogászati higiénikusi szakképzést, és 2022-ben az Itop I. és II. kurzust, melynek lényege a fogászati problémák megelőzése a páciensek oktatásán keresztül. 

A Visage Dentalnál lehetőségem van a fogászat minden szakterületébe belelátni és kamatoztatni a megszerzett tudásomat. A szívemhez legközelebb a parodontológia szakterülete áll, s nagy örömömre szolgál, hogy gyakran együttműködhetek a parodontológus kollégákkal. Szívügyem a prevenció a fogágybetegségek megelőzésében és kezelésében. Hiszem és tapasztalom, hogy a korai felismerésnek és a megelőzésnek nagyon nagy jelentősége van, ezért is szívesen tájékoztatom a pácienseket a helyes szájápolásról és fogmosási technikákról.

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!