HIALURONSAVAS AJAKFELTÖLTÉS

Ön is telt ajkakról álmodik?  A hialuronsavas ajakfeltöltés minden korosztály számára lehetséges alternatíva az ajkak megújítására, a száj körüli ráncok eltüntetésére.

Mikor javasolt az ajkak feltöltése?

Testünk kötőszövetei a korral változnak, ez a szájra is érvényes. Ráadásul, a fedetlen arc mindig ki van téve az időjárás viszontagságainak, ami nem marad nyom nélkül. Az ajkak idővel veszítenek teltségükből, elvékonyodnak, ráncok jelennek meg a száj körül. Bár ez a korral járó természetes folyamat, sokak önbizalmára negatív hatással lehet. A hialuronsavas ajakfeltöltés eredményes, természetes megoldást jelenthet erre a problémára.

Az ajakfeltöltés személyre szabottan történik, az orvos a beavatkozás előtt mindig egyeztet a pácienssel az elképzeléseiről, figyelembe véve a száj eredeti formáját és az esztétikai szempontokat.

A hialuronsavas ajakfeltöltés előnyei

Mi befolyásolja az eredményt?

A hialuronsav felszívódása, így az elért hatás függ a kötőszövetek állapotától, az anyagcserétől, az eredeti állapottól.

Mikor nem javasolt a hialuronsavas ajaktöltés?

Pár napig kerüljük az alábbiakat:

Mit ne tegyünk ajakfeltöltés után?

Kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!