EMFACE

Hogyan működik az emface?

Az EMFACE egyszerre bocsát ki szinkronizált RF (rádiófrekvenciát)- és HIFES™ (High Intensity Facial Electrical Stimulation) energiákat. Az RF felmelegíti a kollagén és elasztin rostokat a bőr rétegeiben, míg a HIFES™ stimuláció több ezer impulzust bocsát ki, hogy segítsen összehúzni a finom arcizmokat, ezáltal megemeli, erősíti és tonizálja az arc izmait.

Az EMFACE biztonságos, non-invazív, nem műtéti arcfiatalító eljárás az arc újrakontúrozására és az arcizmok tonizálására.

Az EMFACE segítségével fiatalosabbnak tűnhet méreganyagok, töltőanyagok, műtéti beavatkozások és felépülési idő nélkül.

Egy-egy kezelés mindössze 20 percig tart. Kezdésnek javasolt egy kúra (4 kezelés, egymást követő 4 héten).

Az EMFACE előnyei

Hatékony és tartós eredmények: A kezeléssorozat végén a páciensek általában jelentős javulást tapasztalnak az arc bőrének feszességében, rugalmasságában és megjelenésében. Az eredmények hosszú távúak lehetnek, különösen akkor, ha a kezeléseket rendszeresen fenntartják.

Az Emface arckezelés ideális választás minden olyan személy számára, aki fiatalosabb és frissebb megjelenést szeretne elérni az arcán, anélkül, hogy invazív vagy sebészeti beavatkozásokra lenne szükség.

Ezek a kezelések biztonságosak és hatékonyak, és segítenek megújítani és felfrissíteni az arc bőrét, javítva ezzel az önbizalmat és az életminőséget.

Ha további információt szeretne az Emface arckezelésekről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és szívesen segítünk!

Az emface kezelés kontraindikációi

Fontos, hogy a kontraindikációiról tájékozódjon!

EMFACE GYIK

A kezelés nem fájdalmas. A Páciensek szokatlan érzésről számoltak be.

Az emface technológia nem csökkenti az arc zsírtömegét, A rádiófrekvencia melegítő hatása 40-42 fok, a zsírsejtek elhalása ettől magasabb hőmérsékleten indul el.

Igen a submentum területén történő kezelés a zsírsejteket célozza meg.

Az Emface kezelést követően egy kis pirosság szokott jelentkezni a kezelt területen, ami körülbelül fél órán belül megszűnik. Minden típusú tevékenység azonnal folytatható. nincsen felépülési idő.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!