Thesera air in system

Hogyan működik a thesera air - in system technológia?

Az Ar-in rendszer egy non-invazív és fájdalommentes, többfunkciós abszorpciós eszköz. Nagy nyomással mélyen a bőrbe juttatja a hatóanyagokat az oxigén terápiával kombinálva.

Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig csökken. A bőr a kollagénfokozásnak köszönhetően feszesebbé, rugalmasabbá válik az arc. Közvetlen a kezelést követően a fokozott hidratáltsága miatt ragyogóvá, fényessé válik az arcbőr.

2 applikátorból áll

Nagy nyomású Air-In spray-ből, levegő-tű egység kombinációjával, mely porlasztás által, nagy nyomással mélyen a bőrbe juttatja be a hatóanyagokat.
Valamint sűrű és erőteljes ultrahangból, amely aktiválja a bejuttatott hatóanyagokat.

Az Air-In System egyedülálló módon képes a bőr mélyebb rétegeibe hatóanyagot bejuttatni, anélkül, hogy fájdalmat vagy bőrsérüléseket okozna és nem irritálja a bőrt. Megoldás problémás bőrre. Intenzív kezelés elvékonyodott, érzékeny bőrre, pigmentációra, fejbőrre, arcra és testre egyaránt.

Íme néhány a Thesera Air-In system előnyei közül

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!