Arcradírozás – mikor és hogyan?

Miben segít az arcradírozás? Az időjárásnak kitett arcbőr az egyik legérzékenyebb bőrfelület testünkön. Kivédhetetlen, hogy a napsugarak, vagy a hideg, szmogos levegő ne tegyen kárt a hámrétegben, ezért tenni kell az arcbőr frissítése érdekében. Az arcradírozás segít helyreállítani a bőr természetes ragyogását.

Arcradírozással a bőr megújulásáért

Az elhalt hámsejtek leradírozásával elérjük, hogy a hámréteg megújuljon, bőrünk újra üde legyen.

Az arcradírozás előnyei

  1. A száraz bőrfelület és a szennyeződések eltávolításával a pórusok fellélegeznek, így elejét vehetjük a gyulladásos aknék, pattanások megjelenésének.
  2. A megtisztított bőrbe sokkal hatékonyabban szívódnak fel az arcápoló készítmények, szérumok, hidratálók.
  3. Arcradírozással eltüntethetőek a bőrfelszín egyenlőtlenségei, eltérő tónusa.
  4. A megtisztított bőrben javul a keringés, ami fokozza a bőr vitalitását, ellenálló képességét.
  5. A hámlasztás serkenti új bőrsejtek növekedését.

Mire figyeljünk az arcradírozás során?

  • Figyeljünk arra, hogy a különféle módszerek és a felhasznált anyagok megfeleljenek a bőrtípusunknak. Kérjük ki szakember tanácsát, ha nem ismerjük bőrünk igényeit, típusát.
  • Mindig teszteljünk első használat esetén. Óvatosan alkalmazzuk a fizikai és a kémiai hámlasztókat, mert könnyen kárt okozhatunk a bőrben.
  • Irritáció, bőrpír esetén ne folytassuk a kezelést.
  • Bőrradírozás után ne felejtse el nyugtató krém használatát, főként száraz, érzékeny bőr esetén.
  • Nem ajánlott a napi rendszerességgel végzett arcradírozás.

Fontos: A bőrradírozás nem helyettesíti a mindennapos arcápolást, ami elengedhetetlen a szép, hidratált bőr megőrzéséhez.  Az életkor előrehaladtával természetesen a bőr textúrája változik, a megszokott arcápolás kevésnek bizonyulhat a fiatalos vonások megőrzéséhez. Ma már számos módszerrel javítható az arc bőrének, kontúrjainak megújítása, melyben rendelőnk munkatársai szívesen segítenek.

További cikkeink

Új technológia a fogászatban

Az első fog-regeneráló gyógyszer emberi kísérletei megkezdődtek, avagy új technológia a fogászatban A fogászat megújulása fog-regeneráló gyógyszerrel A fogászatban forradalmi új technológia hamarosan elérhetővé válhat, köszönhetően egy új fog-regeneráló gyógyszernek,

Elolvasom >>

A szépség titka

A szépség fogalma igen szubjektív és kultúránként, koronként változó. Azt, hogy ki mit tart szépnek, rengeteg tényező befolyásolja, nincs egyértelműen univerzális kritériuma. Mitől szép a szép? Tetszeni, szépnek lenni mindig

Elolvasom >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!