Bernard Cassiere
prémium kozmetikai kezelések

A Bernard Cassière egy világszerte elismert professzionális kozmetikai márka, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szépségápolás és bőrápolás területén. A márka filozófiája a természet és a tudomány harmóniáján alapszik, hogy a bőr számára a lehető legjobb ápolást biztosítsa.

A Bernard Cassière számos innovatív kezelést kínál, amelyek minden bőrtípus igényeihez igazodnak. Legyen szó hidratáló, tisztító, anti-aging vagy relaxáló kezelésekről, a márka széles termékskálája lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. A termékek hatékonyságát a szigorú bőrgyógyászati tesztek garantálják.

Csoki anti-stressz rituálé

A modern élet rohanása és stressze nem csak a lelkünket, hanem a bőrünket is megterheli.

A Bernard Cassiere csoki anti-stressz rituálé a csokoládé különleges összetevőinek segítségével nyugtatja meg a stresszes bőrt, miközben mélyen hidratálja és táplálja azt. A csokoládéban található kakaó antioxidánsokban gazdag, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a szabad gyököktől, így lassítva az öregedés jeleit. Emellett serkenti a vérkeringést, ami segíti a bőr természetes regenerálódását és ragyogását.

Blood orange detox rituálé

Ha a bőröd fáradtnak, fakónak tűnik, és úgy érzed, szüksége van egy kis méregtelenítésre, akkor a vérnarancs detox rituálé pontosan neked való!

Ez a rituálé a vérnarancs természetes antioxidáns erejére épül, amely segít semlegesíteni a szabad gyököket, és mélyen tisztítja a bőrt. A vérnarancs gazdag C-vitaminban, amely nemcsak revitalizálja, hanem ragyogóvá is teszi az arcbőrt, miközben támogatja természetes méregtelenítési folyamatait.

Bamboo hidratáló rituálé

Ez a rituálé illataiban és textúráiban a frissességet és a természetességet adja vissza a bőrünknek és a lelkünknek is!

Természetes bambusz és aloe vera kivonatok, hidratáló anyagokkal kombinálva, vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat biztosítanak a bőr ragyogásához. Védi és erősíti a bőr barrier rétegét és korlátozza a vízvesztést.

Cornflower szemkörnyék rituálé

Mondj búcsút a fáradt, karikás tekintetnek a búzavirág természetes erejével!

Kényeztesd magad egy minőségi kezeléssel, egy hatékony szemkörnyék kozmetikummal, amely megadja neki a szükséges ápolást. Csökkenti a sötét karikákat, a puffadtságot. Harmonizálja a színtónust és megújult, vonzó megjelenést ad.

Yuzu világosító rituálé

Pigmentfoltokkal küzdesz? Az egyenletes, ragyogó arcbőr sokak álma, de a mindennapi stressz, a környezeti hatások és a fáradtság könnyen megfoszthatnak minket ettől.

A yuzu egy különleges japán citrusgyümölcs, amelyet évszázadok óta használnak a szépségápolásban. Magas C-vitamin-tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a bőr világosítására és az egyenetlen bőrtónus kezelésére. Az antioxidánsokban gazdag yuzu segít csökkenteni a pigmentfoltokat, miközben megvédi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól.

Spirulina feszesítő rituálé

Válaszd a spirulinát,ha egy igazán feltöltő, természethez közeli rituáléra vágysz!

A spirulina gazdag antioxidánsokban, különösen a fikocianinban, amely segít semlegesíteni a szabadgyököket, ezáltal csökkentve az oxidatív stresszt és lassítva az öregedési folyamatokat. Segíthet a bőrpír és a duzzanat csökkentésében, így különösen hasznos az akné és más bőrgyulladások kezelésében is.

Muesli sensitive hidratáló rituálé

Kényeztesd a bőröd a természet legjavával!

Bernard Cassiere nutri muesli rituálé kifejezetten a száraz és érzékeny bőr ápolására lett kifejlesztve, hogy a bőröd újra ragyogó és táplált legyen. Ez a maszk a legfinomabb, természetes összetevőkkel, mint a zab, a zabtej és a probiotikumok, gazdagított formula, amely mélyen hidratálja és megnyugtatja a bőrt. Csökkenti a bőrpírt, puhává és rugalmassá teszi az arcbőrt, miközben erősíti a bőr védőrétegét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!