Anti-Aging fogászati kezelés

Az arc újjáélesztésére, megfiatalosítására mindig volt, van és lesz igény. Minden Hölgy és Úr szeretné, ha nem csak lélekben maradna fiatalos, de fizikai megjelenésére sem hatna az idő vas foga. Számos kozmetikai, esztétikai kezelés elérhető már ennek érdekében, töretlen a fejlődése az esztétikai (anti-aging) beavatkozásoknak.

Mi a kapcsolat a fiatalítás (anti-aging) és a fogászat között?

Miért van szükség megújulásra?

Közismert tény, hogy az idő múlásával az arc alsó része zsugorodni kezd, összeesik. Az öregedés jeleinek csökkentése érdekében a kozmetikai fogászat igen látványos megoldásokat kínál.

A fiatalosabb megjelenés elérésében nem pusztán a ráncok láthatóságát kell csökkenteni, vagy az ajkak duzzasztásával lehet eredményt elérni. Igazán látványos változás a fogak esztétikájának tökéletesítésével érhető el.

A kozmetikai fogászat látványos lehetőségeket rejt

A kozmetikai fogászatnak köszönhetően úgy lehet csökkenteni a ráncokat , és ez által fiatalosítás érhető el, ha a fogak hosszát és méretét az arc és az állkapcsok megváltozott anatómiájához igazítjuk. Ez számos egyéb előnnyel is jár. Mivel a fogak idővel elhasználódnak, felszínük lekopik, az állkapocs záródása akadályozottá válik. A kozmetikai fogászat ezt a kellemetlenséget is kiküszöböli, megelőzvén ezzel a súlyosabb problémák kialakulását:

  • fejfájás, , fülhöz, arcba kisugárzó fájdalom
  • hátfájás
  • állkapocsízület körül kialakult izomfájás

Ennek a módszernek az előnye a hatékonysága, és az a kielégítő érzés és tény, hogy nincs kockázata, nem jár a szervezet számára megterheléssel.

Természetes eredmény drasztikus beavatkozások nélkül

A felkínált kezelések olyan változásokat eredményeznek, melyek drasztikus változtatás nélkül természetes eredményt nyújtanak, segítenek megújítani a előnytelen elváltozásokat.

Az eljárás során mindig egyedi tényezők alapján kerül megtervezésre a munkafolyamat, szem előtt tartva az arc harmonikus megjelenését és a kívánt funkció elérését. Ebben nagy segítségére van a fogorvosnak a fogászati szimuláció, a mosolytervezés (Smile Design), melynek lényege, hogy a páciens karakteréhez illő mosoly, fogszín és fogforma kerüljön megtervezésre és kialakításra. A módszer további nagy előnye, hogy az eredmény előre vizualizálható, nincs utólagos csalódás.

A fiatalító (anti-aging )kezelésekkel idősebb korban is magabiztosan mosolyoghat

Azoknak a pácienseknek, akik általánosabb fiatalos megjelenésre vágynak plasztikai műtét nélkül, további kiegészítő kozmetikai fiatalító kezelések állnak rendelkezésre.

Tisztában kell lenni azzal, hogy a fogak elszíneződnek az életkorral, és a romló esztétika, a kedvezőtlen, gátlásos mosoly évekkel öregítheti arcát. Az esztétikai fogászat modern megoldásaival mindenkinek kielégítő eredmény nyújtható, mely hozzásegíti az idősebb pácienseket is ahhoz, hogy a visszanyert magabiztosságukkal teljes életet éljenek.

Bejelntkezés itt 

További cikkeink

Új technológia a fogászatban

Az első fog-regeneráló gyógyszer emberi kísérletei megkezdődtek, avagy új technológia a fogászatban A fogászat megújulása fog-regeneráló gyógyszerrel A fogászatban forradalmi új technológia hamarosan elérhetővé válhat, köszönhetően egy új fog-regeneráló gyógyszernek,

Elolvasom >>

Arcradírozás – mikor és hogyan?

Miben segít az arcradírozás? Az időjárásnak kitett arcbőr az egyik legérzékenyebb bőrfelület testünkön. Kivédhetetlen, hogy a napsugarak, vagy a hideg, szmogos levegő ne tegyen kárt a hámrétegben, ezért tenni kell

Elolvasom >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!