A cirkónium fogpótlás kíváló esztétikai élményt nyújt

A cirkónium fogpótlás többé nem csak álom! Budapesten az elsők között rendelőnkben érhetők el Nobel Biocare által kifejlesztett, speciális cirkónium implantátumok. A cirkónium implantátum segítségével végre teljesen természetes hatású, a valódi fogakra megtévesztésig hasonlító fogpótlásokat tudunk készíteni a hozzánk forduló pácienseink számára!

Titánium, vagy cirkónium implantátum?

fogászati implantátum, vagyis a csontba ültetett “műgyökér” egy fantasztikus lehetőség a hiányzó fogak pótlására, vagy a csúszkáló, kivehető fogsor stabilizálására. A sokak által ismert titánium implantátumok megbízható, tartós megoldást nyújtanak foghiány esetén. Azonban előfordulhat, hogy a fogakon áttűnik a titán fémes színe, illetve az íny visszahúzódása esetén láthatóvá válik a szürke implantátumnyak. Ezek főleg frontfogak esetén jelenthetnek esztétikai problémát, és akár gátlásokat is okozhatnak, hiszen ezek határozzák meg a mosolyunkat.

A cirkónium fogpótlás előnyei

  • A cirkónium fogpótlással a szürkés csillogás teljesen kiküszöbölhető, mosolyát bátran vállalhatja. Az anyag áttetszősége miatt az implantátum színe teljesen a valódi fogakhoz igazítható, miközben a titániumnál megszokott tartósságból és kopásállóságból sem kell engedni.
  • Különleges kozmetikai tulajdonságai miatt a cirkon implantátumokat az elől lévő fogak esetén, 1-1 fog pótlása során, vagy hidaknál szoktuk javasolni. A végleges döntést a pácienssel közösen hozzuk meg a mosolytervezés során. A szakmai szempontok mellett mindig szem előtt tartjuk az egyedi igényeket is.
  • Rendelőnkben azonnali implantációt is végzünk, hiszen megértjük, hogy pácienseink még rövid ideig sem szeretnének feltűnő foghiánnyal élni. Ebben az esetben a foghúzással egy időben helyezzük be az implantátumot.
  • A cirkon implantátum nem váltja fel teljesen a titánium fogpótlást, de sok esetben kitűnő alternatívát jelent. Azok számára ajánljuk leginkább, akik a legszebb és legtermészetesebb megoldást keresik, ráadásul fémmentesen. Bár a cirkónium fogpótlás az implantátumok között egy magasabb árkategóriát képvisel, a tartóssága miatt főleg fiatal korban érdemes megfontolni a nagyobb befektetést a páratlan végeredmény és az évtizedekre visszanyert magabiztosság érdekében.

Nyerje vissza természetes mosolyát kompromisszumok nélkül!

Kérjen időpontot egy személyes konzultációra, mosolytervezésre még ma!

További cikkeink

Új technológia a fogászatban

Az első fog-regeneráló gyógyszer emberi kísérletei megkezdődtek, avagy új technológia a fogászatban A fogászat megújulása fog-regeneráló gyógyszerrel A fogászatban forradalmi új technológia hamarosan elérhetővé válhat, köszönhetően egy új fog-regeneráló gyógyszernek,

Elolvasom >>

Arcradírozás – mikor és hogyan?

Miben segít az arcradírozás? Az időjárásnak kitett arcbőr az egyik legérzékenyebb bőrfelület testünkön. Kivédhetetlen, hogy a napsugarak, vagy a hideg, szmogos levegő ne tegyen kárt a hámrétegben, ezért tenni kell

Elolvasom >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!