George Clooney ellenállhatatlan mosolyának története

A hírességekről szóló sorozatunkat egy igazi szívtipróval folytatjuk. George Clooney-t minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatnunk, mosolyától – majdnem – minden nőnek megremegnek a lábai. De nézzük, mi kellett ehhez a nagy hatású mosolyhoz?

George fogsora az évek során nagyon sok változáson ment keresztül, feltehetően az alábbi képen látható állapot volt a kiinduló pont. Szembetűnő a fogak egyenletlensége és elszíneződése, a frontfogak méretének és a fogak formájának különbözősége és a fogíny nem szabályos illeszkedése. A rossznyelvek szerint a sztár ebben az időszakban, ha csak tehette, zárt ajkakkal állt kamerák elé, hogy tökéletlen fogait leplezze.

Ha George rendelőnket látogatta volna meg – bárcsak így lett volna! ? – a képek alapján ezeket a lépéseket tettük volna meg a ragyogó végeredmény érdekében:

  • Az első lépés a digitális mosolytervezés, amely során a pácienssel közösen kialakítjuk a tökéletes mosolyra vonatkozó javaslatot.
  • Ha ez megvan, ideiglenes héjak kerülnek a meglévő fogakra, egyelőre még csiszolás nélkül, annak érdekében, hogy a páciens meg tudja nézni a végeredményt és el tudja dönteni, hogy meg van-e vele elégedve. Amennyiben igen, akkor kezdődik a munka aktív része.
  • A jobb felső zónában lévő régi fémkerámia híd helyett implantátumot helyeznénk be, amelyet elengedhetetlen, hogy megelőzzön egy CT vizsgálat, hogy pontosan felmérjük a csontállományt és a fogak állapotát. A végleges korona a 3 hónapos gyógyulás után kerülhet fel. Ez, ha a folyamat jól fel van építve, már nem is igényel sebészeti beavatkozást.
  • Ezt követően a fogakat elő kell készíteni a kerámia héjakhoz, amelyek a mosolyterv alapján készültek el.

Jelentkezzen be egy személyes konzultációra, hogy együtt megnézhessük milyen lehetőségek vannak. Jöjjön el rendelőnkbe, és csináltasson mosolytervet!

További cikkeink

Új technológia a fogászatban

Az első fog-regeneráló gyógyszer emberi kísérletei megkezdődtek, avagy új technológia a fogászatban A fogászat megújulása fog-regeneráló gyógyszerrel A fogászatban forradalmi új technológia hamarosan elérhetővé válhat, köszönhetően egy új fog-regeneráló gyógyszernek,

Elolvasom >>

Arcradírozás – mikor és hogyan?

Miben segít az arcradírozás? Az időjárásnak kitett arcbőr az egyik legérzékenyebb bőrfelület testünkön. Kivédhetetlen, hogy a napsugarak, vagy a hideg, szmogos levegő ne tegyen kárt a hámrétegben, ezért tenni kell

Elolvasom >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!