Zac Efron fogsora, avagy a fogak közötti rés dilemmája

A hírességek mosolyát, illetve mosolyának átalakulását elemző sorozatunk legújabb részében Zac Efront vesszük górcső alá.

A színészt még tinédzserként, a High School Musicalben ismerte meg a világ. A szabálytalan fogsorú fiúból tökéletes mosolyú világsztár cseperedett.

Saját bevallása szerint a fogai között található rés miatt sokat csúfolták, az iskolában rosszindulatú megjegyzések céltáblája volt. Bár szerelme, Vanessa Hudgens, szexinek találta ezt a szépséghibát, ő mégis úgy döntött, hogy megszünteti ezt, és igazi hollywoodi mosolyt készíttet magának. Döntése úgy tűnik megtérült, hiszen azóta egyre több filmszerepet kap.

Rendelőnk vezető fogorvosa, Dr. Kovács Krisztina szakértő véleménye szerint az alábbi beavatkozásokon ment keresztül a színész:

  • a láthatatlan fogszabályzót feltűnés nélkül tudta hónapokon keresztül viselni, ennek segítségével kiegyenesedett a mosolya és megszűnt a fogai közötti rés,
  • bár nem volt jelentős elszíneződés a fogsorán, látható, hogy fogfehérítést is alkalmaztak, aminek köszönhetően szikrázóan fehér lett az immár rendezett fogsor,
  • végezetül valószínűleg porcelán héj is került a fogaira (a jobb felső 5-től a bal felső 5-ig), amely segítségével a fogak alakját és méretét is egységesíteni tudták a tökéletes végeredmény érdekében.

A fogak közötti rés, ahogy Zac példáján keresztül is láthattuk, megosztó. Van, akinek kifejezetten tetszik, sokan azonban nem szeretik. Ez teljesen szubjektív, ennek eldöntésében nem is tudunk segíteni. Abban azonban igen, hogy mosolytervezés során bemutassuk, hogy hogy nézne ki a végeredmény. Ha Ön még bizonytalan, nálunk el tudja dönteni, hogy szeretné-e véglegesen eltűntetni ezt a szépséghibát vagy további esztétikai kezelések segítségével inkább kiemelné ezt a szexepilt.

Jelentkezzen be egy személyes konzultációra, hogy együtt megnézhessük milyen lehetőségek vannak. Jöjjön el rendelőnkbe, és csináltasson mosolytervet! 

képek forrása: https://www.anorak.co.uk

További cikkeink

Új technológia a fogászatban

Az első fog-regeneráló gyógyszer emberi kísérletei megkezdődtek, avagy új technológia a fogászatban A fogászat megújulása fog-regeneráló gyógyszerrel A fogászatban forradalmi új technológia hamarosan elérhetővé válhat, köszönhetően egy új fog-regeneráló gyógyszernek,

Elolvasom >>

Arcradírozás – mikor és hogyan?

Miben segít az arcradírozás? Az időjárásnak kitett arcbőr az egyik legérzékenyebb bőrfelület testünkön. Kivédhetetlen, hogy a napsugarak, vagy a hideg, szmogos levegő ne tegyen kárt a hámrétegben, ezért tenni kell

Elolvasom >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!