All on 4 rendszer

Az All on 4 rendszerrel kapcsolatban ezeket a kérdéseket teszik fel pácienseink a leggyakrabban

1. Milyen beavatkozás az All on 4?

Az All on 4 az egyik legkorszerűbb minimálinvazív eljárás. Az implantátumok egyedi elhelyezésének köszönhetően minimális traumával jár a beavatkozás. Az implantátumok behelyezése fájdalommentesen, helyi érzéstelenítésben történik. S bár ritkán van rá igény, de az erős félelmekkel, szorongással küzdő pácienseink kérhetik a beavatkozást bódításban, vagy altatásban is. A műtétet követően nincs különösebb szövődmény, de előfordulhat átmeneti arcduzzanat, melyet jegeléssel hamar meg lehet szüntetni. A kontrollra érkező pácienseink arról számolnak be, hogy nincsen jelentős fájdalomérzet, és nem okozott gondot a munkába való visszatérés a műtétet követően.

2. Meddig tart az All on 4 beavatkozás?

Általában pár órát igényel a műtéti beavatkozás, de minden esetben az egyéni adottságok döntik el a műtéti protokollt. A biztonságos – és az azonnali terhelhetőségnek kedvező – technikai megoldás lehetővé teszi, hogy azonnal ideiglenes pótlást használhasson a páciens, így probléma nélkül ehet és beszélhet a műtét után. A végleges híd 4-6 hónap gyógyulási időt követően kerül felhelyezésre, de az ideiglenes híddal is garantáltan élhető a megszokott életvitel.

3. Mi a feltétele az All on 4 megoldásnak?

A jelentős csontdeficittel rendelkező páciensek számára is megoldást jelent az All on 4. Azok is bátran hihetnek a rögzített fogsor nyújtotta minőségi élet reményében, akiknek más implantációs eljárás nem tesz lehetővé 6-8 implantátum behelyezését. Ezzel a beavatkozással ráadásul elkerülhetőek a költség-, és időigényes csontpótló beavatkozások.

4. Milyen költségekkel jár az All on 4?

A személyes konzultáció során részletes állapotfelmérés történik, melyet követően a páciens megkapja az All on 4 rendszer megvalósítására és költségeire vonatkozó kezelési tervet a részletes árajánlattal. A minősített rendszernek, az eljárás fix költségeinek és a Sorridente átlátható árajánlatának köszönhetően nincs rejtett költség, amivel sok félreértés elkerülhető. További érv az All on 4 mellett, hogy az implantátumok stratégiai behelyezése lehetővé teszi a kevesebb implantátum alkalmazását és elkerülhető a csontpótlás.

5. Látszani fog, hogy műfogsort viselek?

Az új fogsor kialakítását minden esetben megelőzi egy előzetes, professzionális tervezés. Ennek köszönhetően, ha igény van rá, a régi fogak formájához és színárnyalatához megszólalásig hasonlító új fogsor alakítható ki. A harmonikus és esztétikus eredmény mellett a tökéletes illeszkedés biztosítja a funkció maradéktalan betöltését. Ehhez elengedhetetlen a precíz lenyomatvétel és a minőségi fogtechnikai háttér, amelyre a Sorridentében nagy hangsúlyt fektetnek.

6. Mi garantálja az All on 4 rendszer eredményességét?

A tudományos háttérrel rendelekző cégek termékeinek magas minősége, a megfelelő tanúsítványokkal rendelkező anyagok használata és a folyamatosan megújuló szaktudás együttesen garantálja az All on 4 eredményességét.

A rendelőnkben alkalmazott Nobel Biocare implantátumrendszer a világ egyik legelismertebb szereplője a modern fogászati szektornak. Évtizedes kutató munka és fejlesztés áll a háttérben, melynek gyümölcsét a páciensek élvezhetik, és amely az életminőségük javítását szolgálja.

7. Van korbeli ellenjavallata az implantációnak?

Az idősebb páciensek szervezete ugyanúgy alkalmas a fogászati implantátumok befogadására, mint a fiatalabb korosztályé. Az általános és orális egészség megléte mellett nem ritka a sikeres implantáció a 70-es és 80-as korosztály körében.

Mint minden műtéti beavatkozás során, ebben az esetben is a siker kulcsa az egyénre szabott, körültekintő tervezés, a profi szakembergárda és a lelkiismeretes munkavégzés.

További cikkeink

Új technológia a fogászatban

Az első fog-regeneráló gyógyszer emberi kísérletei megkezdődtek, avagy új technológia a fogászatban A fogászat megújulása fog-regeneráló gyógyszerrel A fogászatban forradalmi új technológia hamarosan elérhetővé válhat, köszönhetően egy új fog-regeneráló gyógyszernek,

Elolvasom >>

Arcradírozás – mikor és hogyan?

Miben segít az arcradírozás? Az időjárásnak kitett arcbőr az egyik legérzékenyebb bőrfelület testünkön. Kivédhetetlen, hogy a napsugarak, vagy a hideg, szmogos levegő ne tegyen kárt a hámrétegben, ezért tenni kell

Elolvasom >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!