Modern kivehető műfogsor

Elvesztette a fogait? Nem akar sokáig várni az implantátum becsontosodására? Jó hír, hogy létezik már modern minőségi kivehető műfogsor 🙂

Gondos szájápolás ellenére is előfordul sajnos, hogy valaki a kor előrehaladtával elveszíti a fogait, fogatlanná válik. Egy baleseti sérülés is előidézheti, vagy a genetikai hajlam is rásegíthet… A fogak elvesztése többnyire az íny gyulladásával, és a fogak meglazulásával kezdődik. Amennyiben nem történik meg időben a helyreállító kezelés, visszafordíthatatlanul megtörténik a fogazat kihullása.

Hogyan pótolhatóak az elvesztett fogak, ha nem szeretne hagyományos, csúszkáló fogsort?

A korszerű fogászat eszközeivel lehetőség van a hiányzó fogak pótlására fogászati implantátumok, vagy hidak, illetve fogsorok segítségével.

A fogászati implantátumok tökéletesen, időtálló módon helyettesítik az elvesztett fogakat, azonban hosszadalmasabb procedúra és költségesebb megoldás, mint a hidak és a kivehető fogsorok elkészítése.

A mai fejlett technológiák lehetővé teszik, hogy a modern kivehető fogsorok kimagasló minőségben készüljenek, megbízhatóan funkcionáljanak és esztétikájuk hasonlatos legyen a saját fogakéhoz.

Milyen esetekben ajánlott a kivehető műfogsor?

– Bizonyos klinikai szituációkban elsődlegesen a kivehető műfogsor javasolt. Ilyen eset például, amikor nem megfelelő a csontkínálat, vagy túl nagymértékű az ínydeformitás, esetleg az általános egészségi állapot nem teszi lehetővé a fogászati implantátum beültetését.

– A kivehető fogsor elkészítése, így tehát viselése rövid időn belül megvalósulhat, így a páciensnek nem kell heteket, hónapokat várnia arra, hogy visszaszerezze a normál rágófunkciót és minőségi életet élhessen.

Milyen előnyökkel bír a modern kivehető műfogsor?

1. A korszerű fogászati anyagoknak és a modern technikának köszönhetően ma már nagyon természetes hatású, ráadásul a saját fogakhoz hasonló protézisek készíthetőek.

2. A körültekintő tervezésnek és a személyre szabott lenyomatvételnek köszönhetően egyedi, és a páciens anatómiai adottságaival harmonizáló megoldások születnek.

3. A forradalmian új anyaghasználat és a technológia ötvözése sosem látott esztétikai élményt, és a funkcióját kitűnően ellátó eredményt garantál.

Hogyan készül a modern kivehető műfogsor?

A BPS System biofunkcionális fogsor készítési eljárás a ma ismert legfejlettebb technológia a kivehető fogpótlás területén.

Tudjon meg róla többet : http://www.mufogsor.com/ vagy kérje a Sorridente fogorvosainak segítségét a tájékozódáshoz.

A modern műfogsor tehát ma már lehet költséghatékony, igen esztétikus, és relatíve gyorsan elkészülő megoldás a rágófunkció helyreállítására.

További cikkeink

A letört fog rehabilitációja

A letört fog nem csupán esztétikailag zavaró, de funkcióját sem tudja ellátni maradéktalanul. Ami még aggasztóbb, hogy a sérülés következtében a fog nyitva áll a kórokozók számára a fog belseje

Elolvasom >>

Újévi fogadalmak

Az Új Esztendő mindig újévi fogadalmak megtételére ösztönöz. Az év első napjaiban még mindenki nagyon elszánt és határozott elképzelései vannak arról, hogy mi mindent szeretne megvalósítani az előtte álló évben.

Elolvasom >>

Fogkímélő ünnepi ételek

Az ünnepi ételek hagyománya sok helyen felülírhatatlan, de azért jól jöhet egy-két ötlet azoknak, akik arra vágynak, hogy a gyomrukat és a fogaikat is kíméljék az ünnepek alatt. Az adventi

Elolvasom >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!