Fogorvos és fogtechnikus

Miért fontos a fogorvos és a fogtechnikus munkájának harmonikus összehangolása?

A fogorvos és a fogtechnikus csak együtt tud eredményes, minden igényt kielégítő munkát végezni. Célunk, hogy megoldást találjunk mindenre, akár a legbonyolultabb esetekre is. Ezt csak egy elhivatott, munkáját szigorú odaadással végző szakembergárda segítségével lehetséges megvalósítani. 

Az egyen fogsorok ideje lejárt

A fogtechnikusok naprakész tudásukkal és technikai készségeikkel bizonyítják rátermettségüket. Olyan innovatív termékeket kínálunk pácienseinknek, amelyek minden igényt, kényelmet és esztétikát képesek kielégíteni.

Napjainkban, a sérült, gyökérkezelt, vagy hiányzó fogak gond nélkül, és magas esztétikum nyújtásával helyettesíthetők. A fogak pótlása lehetséges esztétikus koronákkal, fogsorokkal, vagy implantátumra épülő hidakkal. A fogászati laboratóriumban ezeket a legmodernebb orvostechnikai eszközök és gépek segítségével készítik el, melyek messzemenően kielégítik mind a szakemberek, mind a páciensek igényeit. 

Összehangolt munka a minőségi eredmény érdekében

A betegekkel egyeztetett elvárások alapján, a fogorvos és fogtechnikus karöltve azon dolgozik, hogy az eredmény tökéletes legyen. Célunk, hogy az elkészült munka harmonizáljon a saját fogakkal és funkcióját maradéktalanul ellássa. Bármelyik fogpótlást is választja a páciens, biztos lehet abban, hogy a választott anyagok kiváló minőségűek és tartósak lesznek. A mosolytervezés során elkerülhető, hogy természetellenes és a funkciót nem megfelelően helyreállított fogpótlást kapjunk.

A modern koronák, cirkónium vázra készülnek vagy csak kerámia felhasználásával állítjuk elő .Teljesen biokompatibilisek és nem okoznak allergiát. A hagyományos módszereken túlmenően, a hosszú évek óta alkalmazott CAD / CAM technológia precíz kivitelezést kínál. A számítógépes tervezés és gyártás alkalmazása messze meghaladja a szabványmunkák opcióit és precíz eredményt garantál.

A siker záloga: naprakész tudás, korszerű technológia, profi együttműködés

A legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában nagy jelentőséggel bír a munkafolyamatok átgondolt ütemezése, a páciens igényeinek felmérése. A mosolytervezéssel kombinált munka lehetővé teszi a kiváló eredmény elérését. Előre tervezéssel mind a szakmai igények kielégítése, mind az arc harmóniájának megteremtése könnyedén megvalósítható. A mosolytervezés során láthatóvá válik a vadonatúj, megújuló mosoly lehetősége. A sikert egy speciális szoftver biztosítja, így később nem érheti csalódás a pácienst, és már előre meghatározásra kerülhetnek a fogtechnikai kivitelezés lépései. 

Bejelentkezés : ITT

További cikkeink

Új technológia a fogászatban

Az első fog-regeneráló gyógyszer emberi kísérletei megkezdődtek, avagy új technológia a fogászatban A fogászat megújulása fog-regeneráló gyógyszerrel A fogászatban forradalmi új technológia hamarosan elérhetővé válhat, köszönhetően egy új fog-regeneráló gyógyszernek,

Elolvasom >>

Arcradírozás – mikor és hogyan?

Miben segít az arcradírozás? Az időjárásnak kitett arcbőr az egyik legérzékenyebb bőrfelület testünkön. Kivédhetetlen, hogy a napsugarak, vagy a hideg, szmogos levegő ne tegyen kárt a hámrétegben, ezért tenni kell

Elolvasom >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!