Modern kivehető műfogsor

Elvesztette a fogait? Nem akar sokáig várni az implantátum becsontosodására? Jó hír, hogy létezik már modern minőségi kivehető műfogsor 🙂

Gondos szájápolás ellenére is előfordul sajnos, hogy valaki a kor előrehaladtával elveszíti a fogait, fogatlanná válik. Egy baleseti sérülés is előidézheti, vagy a genetikai hajlam is rásegíthet… A fogak elvesztése többnyire az íny gyulladásával, és a fogak meglazulásával kezdődik. Amennyiben nem történik meg időben a helyreállító kezelés, visszafordíthatatlanul megtörténik a fogazat kihullása.

Hogyan pótolhatóak az elvesztett fogak, ha nem szeretne hagyományos, csúszkáló fogsort?

A korszerű fogászat eszközeivel lehetőség van a hiányzó fogak pótlására fogászati implantátumok, vagy hidak, illetve fogsorok segítségével.

A fogászati implantátumok tökéletesen, időtálló módon helyettesítik az elvesztett fogakat, azonban hosszadalmasabb procedúra és költségesebb megoldás, mint a hidak és a kivehető fogsorok elkészítése.

A mai fejlett technológiák lehetővé teszik, hogy a modern kivehető fogsorok kimagasló minőségben készüljenek, megbízhatóan funkcionáljanak és esztétikájuk hasonlatos legyen a saját fogakéhoz.

Milyen esetekben ajánlott a kivehető műfogsor?

– Bizonyos klinikai szituációkban elsődlegesen a kivehető műfogsor javasolt. Ilyen eset például, amikor nem megfelelő a csontkínálat, vagy túl nagymértékű az ínydeformitás, esetleg az általános egészségi állapot nem teszi lehetővé a fogászati implantátum beültetését.

– A kivehető fogsor elkészítése, így tehát viselése rövid időn belül megvalósulhat, így a páciensnek nem kell heteket, hónapokat várnia arra, hogy visszaszerezze a normál rágófunkciót és minőségi életet élhessen.

Milyen előnyökkel bír a modern kivehető műfogsor?

1. A korszerű fogászati anyagoknak és a modern technikának köszönhetően ma már nagyon természetes hatású, ráadásul a saját fogakhoz hasonló protézisek készíthetőek.

2. A körültekintő tervezésnek és a személyre szabott lenyomatvételnek köszönhetően egyedi, és a páciens anatómiai adottságaival harmonizáló megoldások születnek.

3. A forradalmian új anyaghasználat és a technológia ötvözése sosem látott esztétikai élményt, és a funkcióját kitűnően ellátó eredményt garantál.

Hogyan készül a modern kivehető műfogsor?

A BPS System biofunkcionális fogsor készítési eljárás a ma ismert legfejlettebb technológia a kivehető fogpótlás területén.

Tudjon meg róla többet : http://www.mufogsor.com/ vagy kérje a Sorridente fogorvosainak segítségét a tájékozódáshoz.

A modern műfogsor tehát ma már lehet költséghatékony, igen esztétikus, és relatíve gyorsan elkészülő megoldás a rágófunkció helyreállítására.

További cikkeink

Új technológia a fogászatban

Az első fog-regeneráló gyógyszer emberi kísérletei megkezdődtek, avagy új technológia a fogászatban A fogászat megújulása fog-regeneráló gyógyszerrel A fogászatban forradalmi új technológia hamarosan elérhetővé válhat, köszönhetően egy új fog-regeneráló gyógyszernek,

Elolvasom >>

Arcradírozás – mikor és hogyan?

Miben segít az arcradírozás? Az időjárásnak kitett arcbőr az egyik legérzékenyebb bőrfelület testünkön. Kivédhetetlen, hogy a napsugarak, vagy a hideg, szmogos levegő ne tegyen kárt a hámrétegben, ezért tenni kell

Elolvasom >>

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen időpontot kezeléseinkre!

A Sorridente Fogászatot keresi?

Jó helyen jár! A Sorridente Fogászat Visage Dental néven folytatja működését. Új néven, új arculattal, de a megszokott minőséggel és magas színvonallal várjuk régi és új pácienseinket!